Samsung QLED technológia



A Samsung QLED TV olyan tévénézési élményt kínál, amely nemcsak a képminőségre összpontosít, hanem egy forradalmi dizájn is.

A Samsung láthatóan nem csak a mobil részlegére koncentrál, az elektronikai részleg sem kevésbé agresszív. A tévékészülékek sorában ez a dél-koreai gyártó a Samsung QLED TV-t készítette elő legújabb hősként.

A Samsung QLED előnyei

1. Élethű

A Samsung QLED TV a Quantum Dot technológiát a következő szintre emeli 1500-2000 nit HDR képességgel. Ennek eredményeként a megjelenített kép élesebbnek, élőbbnek és torzításmentesnek tűnik.

A Q Picture technológiával felfegyverkezve a Samsung QLED TV képes a színmennyiség 100% -ának reprodukálására bármilyen fényerő mellett. Ez a technológia arra is képes, hogy a TV automatikusan beállítsa az éppen megjelenített program fényerejét.

A továbbfejlesztett Quantum Dot segítségével a Samsung QLED TV-k csodálatos fényerővel és kontrasztszintű képeket képesek előállítani, amelyeket a szoba megvilágítási viszonyai és semmilyen beállítás nem befolyásolhatnak.

A Samsung QLED TV a HDR-műsorok tökéletes megjelenítésére is képes. A HDR-műsorok általában akkor jeleníthetők meg, ha a TV csúcsfényessége meghaladja az 1000 nitet. Így ez a tévékészülék meghaladja ezt a szabványt.

2. Intelligens interaktív

Nem a TV jövője, ha nem rendelkeznek interaktív funkciókkal. Nos, a Samsung QLED TV magában hordozza a Q Smart alapú technológiát, amelyet a Samsung Smart Hub funkció tükröz, amely intuitívabb és interaktívabb élményt nyújt a TV-készülékek használatában, a játéktól, filmnézéstől kezdve az integrált zene hallgatásáig különböző eszközökről.

Ezen kívül van egy Samsung One távirányító is a hub részeként, amely a Smart TV funkcióinak eléréséhez egyetlen távirányítóval csatlakoztathatja a felhasználókat a különféle eszközökhöz. Ez a hub lehetővé teszi a tévékészülék csatlakozását olyan Android-alapú okostelefon-eszközökhöz, amelyekre telepítve van a Smart View alkalmazás.

3. Gyönyörű design

Úgy tűnik, hogy a Samsung QLED TV be akarja bizonyítani, hogy a tévékészülékek hűvösebbé varázsolhatják a belső teret. Meglehetősen szép, vékony és lenyűgözően elegáns kialakítással természetesen nincs ok a szoba bármely sarkában elhelyezni.

Ha a falra erősítik, a Samsung QLED TV rendelkezik egy kiegészítő "No-Gap Wall Mount" kiegészítővel, amely jobban rögzíti a falat, hézagok nélkül, mint a falon látható festmény. Ezen felül állványok közül választhatunk, amelyek a könnyen forgatható Gravity és a Studio állványok, mint egy fa állvány.

A Samsung QLED TV úgy néz ki, mintha vezeték nélküli lenne, mivel egy szuper vékony optikai kábel van, amely alig látható. Ezenkívül a kábel elhelyezése sem ragad ki úgy, hogy a szoba megjelenése megzavarodjon, hanem a hátsó test mögött van elrejtve.

A Samsung QLED TV készen áll arra, hogy ebben a hónapban behatoljon az elektronikus eszközök piacára.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések